Mesaje, Statusuri, si Urari scurte de Craciun 2018



Mesaje urari si sms-uri de Mos Craciun / Urari pentru Craciun 2018




- Sa ai parte de un Craciun ca un adevarat copil : cu Mos cu miros de brad si mere imbujorate! Un craciun curat, sarutat de fulgi de nea!

- E sarbatoare! Bucura-te de pace, lumina si caldura alaturi de cei dragi tie. Daruieste din toata inima si deschide-ti sufletul pentru a primi dragoste si fericire. Lasa-ti sufletul sa renasca si traieste fiecare zi ca pe un dar nepretuit.

- Sarbatorile Craciunului si Anului Nou sa va aduca tot ce-i mai bun pe lume, multa iubire, fericire si prosperitate.

- Sa ai parte de cele mai fericite sarbatori din viata ta! Te imbratisez si iti transmit cu toata dragostea gandurile mele cele mai frumoase de Craciun.

- Ma bucur ca esti langa mine si sper sa petrecem impreuna un Craciun de neuitat cu multa zapada, colinde si bucurii! Esti cel mai frumos cadou de Craciun pe care l-am primit vreodata si iti multumesc ca existi!

- Craciun Fericit! Sper ca Mosul sa nu uite ca ai fost cuminte si sa iti aduca ceea ce ti-ai dorit cel mai mult.




Cautare personalizata de Craciun
Revelionul
Mesaje, Sms-uri, de Craciun si Anul Nou

Mesaje si Urari de Craciun de trimis prietenilor de familie


Recomandari :

 

- Sper ca sarbatoarea Craciunului sa fie asa cum iti doresti si ca esenta acesteia sa ramana mereu in inima ta.

- Iti doresc ca aceasta zi sa iti aduca o gramada de bucurii, rasete, incantari pe care sa le savurezi cu cei dragi. Craciun fericit!

- Pacea si linistea sa fie calauza ta in seara de Craciun. Fii mai bun, mai intelegator, imparte cu bucurie spiritul sarbatorii!

- E timpul sa inchizi ochii si sa-ti amintesti de Craciunul copilariei tale. E timpul sa-ti amintesti cum stateai cu nasul lipit de geam incercind sa-l vezi pe Mos Craciun.

- Doresc ca nasterea Domnului sa iti aduca in suflet multa lumina si caldura sufleteasca. Sarbatori Fericite si sa ai parte numai de bucurii in noul an. La Multi Ani!

-  Fie ca taina sfanta a Nasterii Domnului Isus Hristos sa va aduca bucuria si emotia Craciunului prin speranta unui viitor mai bun! La Multi Ani!

- Daca oamenii ar fi mai buni, am putea atinge cerul cu mana, in fiecare suflet ar straluci o stea, fiecare brad ar strange magia in jurul sau…fiecare vis e un cadou de la noi pentru voi.Craciun Fericit!

- Bucuria vine din lucruri marunte … Linistea vine din suflet… Caldura sarbatorilor vine din inimile noastre! Un Craciun Fericit!

- De Crăciun îţi doresc să ai parte de tot ce ai şi mai vrei, de tot ce nu ai şi îţi doreşti, de tot ce îţi lipseşte şi nu ştii!

- Sarbatorile de iarna să vă aducă multe bucurii, surprize şi îndeplinirea tuturor dorinţelor.

- Craciunul - o zi in familie, iti ofera bucuria de a revedea fragmente din copilarie, cand ai inceput sa crezi cu adevarat in Craciun. Bucura-te de cadourile Craciunului, fii alaturi de cei dragi!

- Frumusetea sarbatorilor de iarna sa va gaseasca in case alaturi de cei dragi. Aceasta sarbatoare sa va aduca multa sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor.

- Frumusetea iernii, cu dulcele ecou al colindelor si cu imaginea celor dragi in suflet sa va aduca implinire, iubire si fericire. Sarbatori fericite!

- Mos Craciun bate la usa, scoate mana din manusa, si va da din palma lui darurile cerului, langa brad si langa foc sa va umple de noroc!

- In noaptea sfanta de Craciun lasa deoparte grijile si supararile. Deschide-ti inima si primeste un strop din binecuvantarea care se revarsa peste lume in aceasta noapte!

- Fie ca spiritul bland al Sfintelor Sarbatori sa ninga asupra voastra doar bucurie si senin, prosperitate, veselie si sanatate in anul ce vine! Sarbatori Fericite!

- Din toata inima va uram CRACIUN FERICIT! Anul ce sta sa vina sa va aduca sanatate,fericire si implinirea tuturor sperantelor! Sarbatori fericite!

- In murmurul tainic al colindelor de Craciun sarbatorile de iarna sa va aduca lumina in ganduri, caldura in suflet, sanatate si fericire!

- Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca liniste, caldura si armonie in suflet. Craciun fericit si un an nou plin de impliniri!

- Se spune ca in seara de Craciun, la fiecare clinchet de clopotel o dorinta se indeplineste! Iti urez sa petreci sarbatorile cu sufletul plin de dorinte, in clinchet de clopotei! Craciun Fericit

- Lumina, pace, bucurie, zapada, viata, daruire, iertare, zambet, sarbatoare, ne aduce an de an Craciunul. Deschide-ti sufletul si lasa caldura sarbatorilor de iarna sa te invaluie ca un vis frumos. Sarbatori Fericite si La Multi Ani !

- Craciun Fericit! Mosul sa fie darnic, liniste sufleteasca si intelegere de sarbatori! La multi ani!

- Stralucirea stelei de Craciun sa va lumineze inimile, iar in sufletele voastre sa se oglindeasca lumina calda a lumanarilor.

- Fie ca un fulg de nea razlet si vesel sa bata-n usa casei tale si sa-ti aduca bucurii si lumina in seara sfanta de Craciun.

- Va doresc un Craciun fericit, casa plina de daruri, multe bucurii, sanatate si mai ales va doresc ca spiritul Craciunului sa va lumineze aceste zile magice!